Solceller & solpaneler Helsingborg

Att satsa på solceller och solpaneler i Helsingborg blir allt populärare. Såväl privatpersoner som större fastighetsägare och industrier har upptäckt fördelarna. Att producera egen el är mycket enklare än du tror. Och vi hjälper dig hela vägen. Från planering till fungerande solcellsanläggning. 

Ta del information  på denna sidan och i vår broschyr där vi informerar mer om hur solceller fungerar i Sverige. 

Planera och beräkna dina solceller med vår enkla kalkylator online.

Nu när du vet ungefär hur du vill ha det är det dags att kontakta oss för mer hjälp.

Solceller från LANI Eltjänst och Grönteknik, din elektriker i Helsingborg med omnejd

Solceller & solpaneler i Helsingborg

Med flera års erfarenhet är vi väl rustade att ta hand om alla dina solcellsbehov i Helsingborg. Vi förstår de tekniska detaljerna och kan skräddarsy lösningar som passar perfekt för ditt hem eller företag.

Solceller batterier, elektriker i Helsingborg med omnejd

Batteri & stödtjänster för solceller Helsingborg

Våra batterilösningar gör det möjligt för dig att utnyttja solpanelernas fulla potential. Istället för att skicka överflödig energi till elnätet lagrar våra batterier den för senare användning. Genom att optimera din solenergiproduktion kan du få ut mesta möjliga av varje solstråle och uppnå maximal avkastning på din investering. Vi har allt ifrån mindre villa-batterier för privatpersoner upp till stora containerbatterier. 

Nytt tak med Solceller, elektriker i Helsingborg med omnejd

Takomläggning samtidigt?

Genom vårt samarbete med Svensk Byggstandard AB kan vi erbjuda en enhetlig garanti som täcker både takläggning och solcellsinstallationen. Det ger våra kunder trygghet och förenklar processen. Vi är tillsammans kvalificerade takläggare och elektriker, vilket säkerställer att varje aspekt av projektet hanteras av erfarna yrkesmän. Det garanterar högkvalitativt arbete och säkerhet. Oavsett taktyp kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för just dig. 

Solceller, elektriker i Helsingborg med omnejd

Besiktning

Fyra av fem solcellsinstallationer är felaktiga!

Vill du försäkra dig om att din anläggning inte är en säkerhetsrisk? Att du fått rätt solpaneler och andra komponenter du beställt och att de är monterade på korrekt sätt? Vi erbjuder dig som villaägare en slutbesiktning eller statusbesiktning av din solcellsanläggning beroende på var i installationen du befinner dig.

Laddbox och laddstolpar, elektriker i Helsingborg med omnejd

Skattereduktion och förmåner

Få skattereduktion för grön teknik på din installation av laddbox, solceller, batteri eller traditionella eltjänster. Det är ett incitament för att främja användningen av miljövänliga energilösningar och bidrar till att göra investeringar i hållbar teknik mer ekonomiskt fördelaktiga.

Referenser