Elinstallation

Vi erbjuder ett brett spektrum av elinstallationer för både privatpersoner och företag inom olika sektorer, inklusive industri och lantbruk. Oavsett vilken typ av eltjänst du behöver, kan du lita på oss för pålitliga och professionella tjänster. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydda lösningar som passar dig bäst. Vi ser fram emot att bli din nya elektriker.

Elinstallationer

Vi erbjuder professionell hjälp för privatpersoner med elinstallationer och allt annat ni behöver en elektriker till. För företag och industrier utför vi omfattande elinstallationer och underhåll. Vår expertis sträcker sig även till lantbruket med fokus på driftsäkerhet och energieffektiva lösningar. Hos oss får du skräddarsydda elinstallationer för dina behov.

Elbesiktning, elektriker i Helsingborg med omnejd

Elbesiktning

Vi gör en grundlig genomgång och analys av hela din elanläggning. Den bygger på en noga utprovad metodik och process parat med vår djupa kunskap. Vi ger dig i förlängningen ett konkret och tydligt förslag på vilka vägar som finns till både energibesparing och ökad säkerhet. Tryggt, säkert och med minimalt problem för dig.

Eldriftansvar: Service och driftavtal för el från LANI Eltjänst och Grönteknik, din elektriker i Helsingborg med omnejd

Eldriftansvar

Med vår hjälp kan du fokusera på din kärnverksamhet. Vi tar helt enkelt över eldriftsansvaret i ditt företag eller för din fastighet. Inte bara initialt, utan löpande. Vi ansvarar för allt som rör el och elsäkerhet. Drift, löpande analys (med förbättringsförslag) och inte minst säkerhet. Det innebär att du alltid har bra kontroll på ekonomi, säkerhet och även miljö när det gäller dina elanläggningar.

Vi erbjuder professionella lösningar för nätverk och säkerhet för att säkerställa att din verksamhet är uppkopplad och skyddad mot potentiella hot.

Vi erbjuder expertis inom belysningsteknik och kan hjälpa dig att byta till energieffektiva LED-lösningar eller installera avancerade system som Plejd för optimal belysningskontroll.

Vår dedikerade serviceavdelning står redo att hjälpa till med allt från akuta reparationer till regelbundet underhåll för att säkerställa att din anläggning fungerar problemfritt.