Laddbox

Vi erbjuder installation av laddboxar till privatpersoner i egen villa, bostadsrättsföreningar, företag och offentliga platser. Genom att samarbeta med ledande varumärken kan vi erbjuda säkra och proffsiga installationer där vi säkerställer högsta kvalitet och prestanda. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar dina behov och önskemål. 

Laddboxar till privatpersoner

Vill man ha en elbil är man i princip tvungen att ha en laddbox eller laddstolpe hemma. Även om allt fler laddstolpar sätts upp utefter vägarna så är möjligheten att kunna ladda själv hemma det som verkligen gör en elbil bekväm och ekonomiskt försvarbar. 

Laddbox och laddstolpar, elektriker i Helsingborg med omnejd

Laddstolpar till företag och bostadsrättsföreningar

Dags för din bostadsrättsförening eller företag att skaffa laddstolpar? Oavsett hur stor eller liten din förening eller företag är så hjälper vi dig med rätt lösning för era behov. Tryggt och enkelt.

Laddbox och laddstolpar, elektriker i Helsingborg med omnejd

Skattereduktion och förmåner

Få skattereduktion för grön teknik på din installation av laddbox, solceller, batteri eller traditionella eltjänster. Det är ett incitament för att främja användningen av miljövänliga energilösningar och bidrar till att göra investeringar i hållbar teknik mer ekonomiskt fördelaktiga.

Referenser