Om oss

Elkedjan LANI Eltjänst och Grönteknik, din pålitliga partner med en omfattande erfarenhet och kompetens inom både traditionella eltjänster och energieffektivisering. Med vår lokala närvaro är vi redo att stödja dig i alla dina projekt, oavsett om det handlar om enklare serviceuppdrag eller mer omfattande högspänningsinstallationer. Vår breda behörighet och kvalificerade elektriker gör oss till det självklara valet för dina behov.

Svenska Elkedjan AB

Elkedjan är Sveriges största och enda rikstäckande kedja av elinstallatörer, med 1900 elektriker och 160 företag spridda över 200 orter från norr till söder. Bildad 1966 och ägd av medlemsföretagen har vi en djup erfarenhet av elinstallationer, från enkla villor till avancerade lösningar för industri och lantbruk. Med fokus på el är vi specialister inom allt från traditionella installationer till SMART ENERGI-lösningar som solceller, laddning och batterilagring. Hos oss hittar du unika och skräddarsydda lösningar som inte finns någon annanstans. Vi är din pålitliga partner för el över hela Sverige.

LANI Eltjänst AB

Sedan 1996 utför ELKEDJAN LANI Eltjänst AB elarbeten inom service, entreprenader, lantbruk och industri. Vi har behörighet att arbeta med alla spänningar från högspänning till lågspänningskretsar. Våra kunder är vanligtvis offentlig sektor, företagare, lantbrukare och privatpersoner. Vi jobbar med Elkedjan på bröstet och tillsammans är vi omkring 140 företagare på 190 orter i Sverige vårt bolagsnamn är Lani Eltjänst AB och har sitt säte i Helsingborg. Vi välkomnar både nya och gamla kunder att utmana oss!

Grönteknik AB

Grönteknik i Sverige är ditt lokala, personliga och trygga solcells- och energieffektiviseringsföretag med säte i Helsingborg.

Grönteknik grundades 2020 av Malin Johansson-Stiernstedt, Patrik Johansson och Bertil Wagner.
Med deras breda kompetens och många års erfarenhet inom både el och lantbruk fanns ett tydligt mål, att utveckla den gröna tekniken och energieffektivisera Sveriges gårdar och företag.
Idag hjälper vi alla typer av hushåll, från privatperson till industrier.

Vårt team

Patrik Johansson

VD
0706-63 04 02

Jacob Chreine

Projektledare
0704-20 81 61

Ronny Larsson

Serviceledare/Elektriker
0702-14 18 94

Jeanette Persson

Ekonomiassistent
0766-77 62 58

Emir Kadunic

Elektriker

Andreas Sandberg

Elektriker

Jesper Nielsen

Elektriker

Peter Mirovic

Elektriker

Teddy Melén

Säljare
0708-25 98 25

Gunnar Willumsen

Elektriker

Nikolaj Willumsen

Elektriker

Alla inlägg (arkiv)

Kategorier