Smart Energi & Smarta Hem Helsingborg

Upptäck Smart Energi & Smarta Hem i Helsingborg! Vi skapar intelligenta hem och erbjuder IMD för rättvis kostnadsfördelning baserat på individuell förbrukning. Med våra IoT-lösningar kan du styra och övervaka system på distans för att effektivisera elinstallationer.

Smart Energi - Smarta Hem, elektriker i Helsingborg med omnejd

Smarta hem Helsingborg

Smarta hem i Helsingborg är en modern teknologi som automatiserar och integrerar olika funktioner i hemmet. Med hjälp av sensorer och styrningssystem kan du enkelt kontrollera belysning, värme, säkerhet och andra enheter för att skapa en bekväm och energieffektiv miljö. Hos oss hittar du expertis och lösningar för att skapa det intelligenta hemmet du drömmer om.

Smart Energi - IMD, elektriker i Helsingborg med omnejd

IMD - Individuell mätning och debitering

Genom IMD, individuell mätning och debitering, kan elabonnemangen samordnas för att fördela kostnaderna rättvist efter varje bostadsrättsmedlems förbrukning. Det sparar pengar och uppmuntrar till en mer hållbar energianvändning. Gemensamhetsel förenklar förhandlingar om elavtal och skapar långsiktiga besparingar.
Laddbox och laddstolpar, elektriker i Helsingborg med omnejd

IoT, Internet of Things

Vi erbjuder IoT-lösningar för mätning och styrning. Genom att ansluta enheter till internet kan vi övervaka och styra system på distans, vilket effektiviserar och automatiserar processer inom elinstallationer.