Vi söker Serviceelektriker

Självgående SERVICEELEKTRIKER sökes!

Vi söker en erfaren och självgående serviceelektriker med minst 3 års erfarenhet. Som en viktig del av teamet kommer du att ansvara för att utföra olika typer av elinstallationer, underhållsarbete samt felsökning. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp.

Du kommer självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team.

Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är positiv och social där du värdesätter, och aktivt bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.

Kvalifikationer

  • Utbildad och certifierad elektriker
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som elektriker inom service
  • Förmåga att jobba självständigt och ta initiativ
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
  • B-körkort är ett krav
  • Kännedom om solcellsteknik och energilösningar är meriterande

Om LANI Eltjänst AB, del av Elkedjan
Sedan 1996 utför LANI elarbeten inom service, entreprenader, lantbruk och industri. Vi har behörighet att arbeta med alla spänningar från högspänning till lågspänningskretsar Våra kunder är vanligtvis offentlig sektor, företagare, lantbrukare och privatpersoner. Vi jobbar med Elkedjan på bröstet och tillsammans är vi omkring 140 företagare på 190 orter i Sverige. Vårt bolagsnamn är Lani Eltjänst AB, vi har vårt säte i Helsingborg och i Halmstad.

I vår verksamhet värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är SEGRA. Samarbete, engagemang, glädje, respekt och ansvar

Vi värdesätter även en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi tror starkt på utveckling och har goda erfarenheter av att hjälpa våra medarbetare växa.

Välkommen med din ansökan!
Inför denna rekrytering har Elkedjan Lani Eltjänst tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande, sista ansökningsdag 2024-02-29.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
HR Helsingborg på 042-147170
info@lanieltjanst.com