POWER UP / DOUBLE UP

17JUN – 30SEPT

Just nu erbjuder Ferroamp dubbel ersättning för alla som köper ett ESS batteri tillsammans med en Energyhub för de stödtjänster som de säljer under ett helt år!
Utöver detta så har Ferroamp 30% prissänkning på sina ESS-batterier!

Detta behöver du

Kampanjen riktar sig till dig som bor i Sydsverige i elområde 4. För att ta del av kampanjen behöver du köpa ett batteri samt växelriktaren EnergyHub från Ferroamp mellan 17 juni och 30 september 2024. Du säljer stödtjänster med Ferroamp-systemet via Varberg Energis abonnemang.

Villkor för erbjudandet om dubbel ersättning

   

   • EnergyHub och batteri ska installeras av behörig installatör och vara inköpta via en av Ferroamps grossistpartner. Vi uppfyller båda dessa kraven!

   • Köpet av EnergyHub och ESS-batteri ska ske mellan 17 juni och 30 september 2024. Registrering till Ferroamp ska göras senast 30 september. Erbjudandet gäller enbart vid handel med stödtjänster från dessa nyinköpta produkter.

   • Driftsättning av den nya anläggningen i EnergyCloud och aktivering av erbjudandet måste ske senast 31 mars 2025. Anslutning till Varberg Energi och Flex Batteri måste ske senast 3 månader efter driftsättning.

   • Ferroamp betalar ut ersättning som motsvarar det belopp som kunden får utbetalt från Varberg Energi för tjänsten Flex Batteri under ett år från och med att kundens system aktiverats för stödtjänster.

   • Erbjudandet är avhängigt ersättningen för stödtjänster från Varberg Energi. Ferroamp är inte skyldiga att betala ut ersätting om kundens system inte godkänns av Varberg Energi, om tjänsten Flex Batteri inte godkänns i SE4 av Svenska kraftnät eller om Svenska kraftnät ändrar förutsättningarna för eller upphör med stödtjänstersättning.

  Priserna är inklusive moms och efter ROT-avdrag. 
  Priset är en komplett installation av Energyhub och batteri